Acasa/Mica noastră poveste/Ce spun părinții?

Ce spun părinții?

Ne mândrim cu gazeta noastră de perete!

Copii fericiți și părinți mulțimiți de ce facem noi aici au fost drăguți să împărtășașcă cu toată lumea experințele lor gândurile lor frumoase.

Monica Sora, Director Oxigen Sport

Un loc plăcut, bine organizat cu oameni primitori și dedicați. Am găsit aici „atmosfera de acasă”. Un loc în care copiii leagă prietenii, învață lucruri pentru viață, sunt îndrumați cu profesionalism și se simt apreciați. Locul din care rămân cu amintiri frumoase. Fetele mele, deși au crescut, au rămas atașate de acest loc, despre care încă povestesc și în care își doresc să revină măcar în vizită. Ca părinte, găsești aici parteneri de încredere și simți că ai facut o alegere bună. Un loc în care sunt create activități și programe noi în interesul copilului.

Oxigen Sport, îți doresc, mulți ani!

Liliana Busuioc
testimoniale
testimoniale

Afterschool Oxigen Sport nu este doar un afterschool, este o altfel de școală, este locul unde izvorăște cunoașterea și educația. Aici, fiica mea se formează și își consolidează cunostințele învățate la scoală sau acasă, învață să iubească, să ierte, să împartă dar și să lupte pentru valori și idei în care crede, să fie puternică, hotărâtă dar și flexibilă atunci când situația o cere.

Afterschool Oxigen Sport este un altfel de acasă unde fiica mea merge cu drag și se simte în siguranță, învață într-un mediu prietenos în care este tratată cu dragoste și respect, fiind îndrumată și încurajată constant.

Eu sunt un părinte fericit care a gasit liniștea și încrederea că și-a încredințat copilul unei echipe de oameni minunați, implicați și atenți la nevoile diferite ale fiecărui copil.

Theodora Dumitrescu

Amândoi copiii mei au participat la programele de Afterschool și Beforeschool în cadrul Oxigen Sport, începând cu clasa pregătitoare și până în clasa a 5-a. Am apreciat în permanență atenția care le-a fost acordată, atât sub forma îndrumării în rezolvarea temelor, cît și din perspectiva dezvoltării personale, prin activitățile propuse. Având ambii copii înscriși, am apreciat faptul că abordarea și comunicarea au fost în acord cu personalitatea fiecăruia dintre ei, iar activitățile propuse au raspuns intereselor diverse pe care le-au manifestat de-a lungul anilor.

Recomand cu încredere Oxigen Sport pentru căldura cu care sunt tratați copiii și pentru profesionalismul cu care sunt îndrumați.

Adina Buzea
testimoniale
Oxigen Sport...e mai mult decât un afterschool. Apreciez în mod deosebit faptul că niște oameni iubitori de copii au conceput un mediu propice atât studiului cât și socializării. De la început am remarcat atmosfera caldă, preocuparea pentru siguranța copiilor, pentru respectarea bunelor maniere dar și atenția la nevoile lor (de mișcare, de joacă, de interacțiune) chiar și la preferințele lor culinare 🙂 ...cred că toate acestea îi fac să se simtă un pic...ca acasă. Există reguli, care, surpriză, sunt și  urmate, pentru că e și o Buni, o buni adevărată care cu multă răbdare, înțelepciune și blândețe veghează ca ele să fie respectate. De alfel, tot personalul e minunat!
Ioana Gavril
Află mai multe despre noi