Acasa/Întrebări și răspunsuri

Află răspunsurile la întrebările care te frământă.

Dacă nu găsești aici un răspuns, contactează-ne. Suntem bucuroși să te ajutăm.

Conform reglementărilor și avertizărilor emise de către Guvernul României, Oxigen Sport nu organizează cursuri în perioada de pandemie. Oxigen Sport intră ca mulți alți furnizori de servicii sub incidența legii 55/2020 privind Starea de Alertă. Astfel, cursurile și programele Oxigen Sport sunt suspendate până ce noi și specifice reglementări vor fi anunțate de către autorități.

Da, se organizează cursuri de vară la Oxigen Sport, în măsura în care efectele pandemiei nu se vor mai face simțite iar autoritățile vor considera deschiderea cursurilor școlare și extra-școlare ca fiind sigure și nu vor pune în pericol sănătatea copiilor noștri.

Intenționăm să reluăm înscrierile pentru cursurile de vară imediat ce reglementările ne vor permite.

Da, în această perioadă facem înscrieri pentru anul școlar viitor. Reluarea cursurilor și a programelor noastre sunt însă condiționate de evoluția pandemiei COVID-19 și de decizia autorităților cu privire la reluarea activităților școlare și extra-școlare.

Măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

În conformitate cu legea nr. 55/2020 se instituie Starea de Alertă pe întreg teritoriul României pentru o perioadă de 30 zile, începand cu 18 mai 2020. Conform Articolui 5, litera F, activitatea nostră este suspendată pe perioada Starii de Alertă.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii cu privire la data reluarii activitații și a măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19.

Mulțumim pentru înțelegere

Actualizăm în permanență lista de întrebări și răspunsuri

Go to Top